Изберете най-подходящото бельо за вашата фигура

луксозно дамско бельо

Ние жените имаме всякакви форми и размери – това е нещото, което прави всяка една от нас уникално красива. Така че, що се отнася до намирането на перфектното бельо, няма един универсален размер, който винаги да ви приляга перфектно.

Комерсиалната мода е прекалено хомогенизирана и освен ако не сте част от 1% от населението, което има тяло като модел на Victoria’s Secret, си е предизвикателство да закупите качествено ласкателно бельо, което подхожда на вашето тяло.

Ако ви е писнало никога да не се чувствате комфортно в бельото си, ето нашето ръководство за намиране на подходящото бельо за вашата форма на тялото. Следващия път, когато решавате да закупите ново бельо, уверете се, че сте избрали най-подходящия за вашата фигура стил, и ние гарантираме, че винаги ще се чувствате уверени и комфортно.

Открийте фигурата си в ръководството по-долу и ще разберете какъв стил гащи и сутиен трябва да изберете следващия път, когато разглеждате бельо.

Тесни рамене и широки бедра

Наричана е още фигура с форма на „круша“. Ако бедрата ви са най-широката част от тялото и раменете ви са тесни, най-добре е да изберете бельо, което разширява раменете и прибира бедрата ви, тъй като това ще балансира вашата фигура. За да разширите горната част на тялото си, изберете дързък сутиен или сутиен бандо, тъй като това ще ви помогне да подчертаете областта на гърдите си. За да приберете по-широките бедра, изберете слипове с висока талия. Това ще поддържа корема ви прибран и удължава краката ви, както и ще оформя долната ви част.

Широки рамене и тесни бедра

Ако имате широки рамене и тесни бедра, бельото ви трябва да бъде фокусирано върху акцентирането на долната половина, за да създадете желаната визия на пясъчен часовник. V-образните гащички и дълбокият сутиен са чудесно начало, тъй като те ще удължат торса ви. Друг трик е да използвате слипове с висока талия и дълги бедра, които прегръщат кръста ви в най-тясната точка и удължават тялото.

Правоъгълна форма

За правоъгълни форми на тялото може да бъде предизвикателство да намерите бельо, което да ви помогне да се чувствате женствени и чувствени. Всички форми и размери на тялото са великолепни, но ако сте слаби и имате тесни бедра и рамене, е лесно да се изгубите в индустрия, която набляга на извивките. Най-доброто бельо, което ще ви пасне и ще ви накара да се почувствате женствени, е всичко за подобряване на зоните на дупето и гърдите. Изберете панталони с хоризонтални ивици, фигури и други детайли около линията на талията и, разбира се, подплатени сутиени. Чрез увеличаване на тези зони си създавате визия за по-дефинирана талия и по-извит силует.

Пясъчен часовник

Пясъчният часовник е вечно търсената форма на тялото в целия свят и имате късмет, ако сте естествено родени с тази форма! Важно е обаче да подберете правилното луксозно дамско бельо, за да извлечете най-доброто от вашата завидна фигура. Най-добрите сутиени за формата на пясъчен часовник са тези, които привличат вниманието към пазвата ви, без да компенсират прекалено много. Що се отнася до панталоните, подчертайте тази тясна талия и по-широк ханш с високи слипове или прашки.

Съвети при закупуване на бельо

Каквато и форма на тялото да имате, има няколко неща, които трябва да запомните, когато пазарувате бельо, което ще стесни търсенето и ще ви осигури най-доброто за вашия бюджет.

  • изберете естествени материи – панталоните и сутиените, изработени от чист памук или коприна, са по-добри за вашата кожа и могат да се носят целогодишно, независимо дали е горещо или студено. Изберете висококачествено памучно бельо
  • комбинирайте размерите – може да имате различен размер в горната и в долната част, така че закупуването на предварително опакован комплект бельо не винаги е най-добрият начин. Например, ако имате тяло с форма на круша, вероятно ще ви трябва по-голям размер отдолу, отколкото отгоре.
  • влезте във форма – измерете се правилно или, още по-добре, ползвайте бра-фитинг плюс консултация, за да сте сигурни, че получавате подходящия размер и форма сутиен за вашето тяло. Не само ще изглеждате невероятно, но ще се чувствате значително по-комфортно и стойката ви също ще бъде по-добра.