Красивите пожелания заздравяват отношенията

красиви пожелания

Красивият подарък съвсем не е достатъчен, когато искате да зарадвате близък човек за неговия специален повод. Правилните думи, поднесени в мили пожелания и честитки, са прекрасен жест към близки, приятели и колеги. Всеки повод може да бъде отбелязан с точните думи, носещи позитивно послание. По този начин показвате на хората, които са важни за вас, че мислите за тях. В забързаното ежедневие всеки би се зарадвал на оригинални и вдъхновяващи пожелания, изпратени дори от човек, от когото най-малко е очаквал.

Вижте също: Как да вдъхновяваме мъжа с красиви пожелания

Как ви звучи един обикновен поздрав с „Честит рожден ден!“? Скучно и безлично, нали? Не е задължително да бъдете поет, за да зарадвате рожденика с красиво пожелание за неговия специален ден. В интернет може да откриете богата колекция от пожелания, поздрави и честитки за рожден ден, от които да почерпите вдъхновение. Важното е да съобразите посланието с конкретния човек и да се опитате да предвидите реакцията му. Твърде майтапчийските и шеговити пожелания биха били неуместни за някой сериозен и консервативен човек. Нещо повече – биха го обидили и дори помрачили празника му. И обратно – скучната и заучена честитка би се оказала неподходяща за заклетия зевзек и майтапчия.

Ето и някои интересни пожелания за рожден ден от нас.

Пожелавам ти късмет, който да те посреща сутрин.
Пожелавам ти смях, който да кара сърцето ти да пее.
Пожелавам ти приятелство, което да те вдъхновява.
Пожелавам ти всичко това за твоя вълшебен празник!

Някои хора са като истински слънчеви лъчи за душата,
близостта с тях прави живота прекрасен,
те са като пролетно събуждане за сетивата,
честит рожден ден, мой слънчев лъч!

Часовникът никога не стои неподвижен,
времето бясно лети и препуска,
така и ти смело върви към мечтите,
и никога недей се отпуска!
Честит рожден ден от мен!

Вижте още пожелания за рожден ден

За съжаление, не всички събития в живота са положителни. Има моменти на загуба, в които никой не иска да се чувства сам. Тогава можете да поднесете окуражителни думи и да покажете своята съпричастност към болката на другия. Защото добрите приятели правят точно това. Много често просто не знаем какво да кажем и затова оставаме безмълвни. А тази наша реакция може да бъде разбрана като липса на заинтересованост. Затова потърсете най-добрите пожелания за бързо оздравяване, окуражаване и възстановяване от всеки преломен момент в живота.