Tim Westbrook – доверете се на качеството

часовник

Изобилието от най-различни часовници на пазара може наистина да ви затрудни при избора на качествен и едновременно с това стилен аксесоар. Гръмките реклами, доволните клиенти и големите отстъпки са само допълнение към една добре развита маркетингова стратегия. Е, грешките са изключени, ако изберете Tim Westbrook. Брандът навлезе само преди няколко години на българския пазар, но оттогава до днес непрестанно набира нови почитатели. И има защо.

Вашият часовник говори за вас самите

Сигурно се чудите какво толкова специално може да има в една марка за часовници? Е, всъщност много. Когато нещо е направено, освен за да отговори на естетичните потребности на потребителите, но и да наложи едни леко позабравени ценности, то определено заслужава внимание.

Tim Westbrook се ражда именно с тази идея – да носи послание. Това бързо превръща часовниците на марката в синоним на класа, стил и добри обноски – все неща, непреходни във времето, важни за хората, които се стремят към безупречна визия.

Тук няма да откриете проекция на правилото “Колкото повече, толкова повече”. Създадените от TW модели са изчистени, класически, семпли и не разчитат на помпозни допълнителни елементи, камъни и блясък, а само на посланието, което носят. Неслучайно часовниците бързо стават популярни в страни като Великобритания, Германия, Австрия и Италия, където премерената елегантност и добрите маниери са запазена марка.

часовник

Без компромиси в качеството!

Вие със сигурност ще носите своя TW часовник до момента, в който сами решите да го замените с друг. Защитен с минерално стъкло, вашият часовник е в безопасност за дълго време. Но това не е всичко.

  • Динамичното ежедневие на хората налага нуждата от аксесоари, които да им предоставят максимална свобода на движение и действие. Часовниците на Tim Westbrook са именно такива, като те биха преживели дори многократно намокряне, освен ако не ги оставите под течаща вода, разбира се;
  • Ако имате чувствителна кожа и се опасявате, че часовникът може да не отговори на нуждите на вашата ръка, бързаме да ви кажем, че създадените от TW модели имат антиалергичен гръб. Направени от от висококачествена неръждаема стомана, те са подходящи дори и за хора, предразположени към кожни проблеми;
  • Часовниците на Tim Westbrook, освен всичко останало, са и супер функционални, без обаче да бъдат прекалено натруфени. На разположение на техните притежатели са допълнителнителните малки циферблати, които имат функция на календар, хронометър и др.;

Живеем в свят, в който хората си мислят, че вече всичко е измислено, написано и сътворено, а за революции и дума не може да става. Връщането на мода на стила и добрите обноски обаче в действителност е промяната, от която имаме нужда. А Tim Westbrook ви я осигурява.