Три зодии, които несъзнателно блокират връзката си

зодии

Всичко може да бъде толкова вълнуващо и красиво в една връзка, докато единият партньор не започне да се отдръпва. Причините за това могат да бъдат различни и често нямат нищо общо с другия. В зодиака има три зодии, които се затрудняват да се ангажират изцяло от връзката.

Нека видим и кои са трите зодии, които несъзнателно блокират любовта

зодия рак

Рак

От една страна Ракът се доверява трудно. Той често е разкъсван от съмнения и трудно се справя с тях. От друга страна, постоянните промени в настроението му също не се отразяват добре на микроклимата във връзката.

Ракът може да бъде много нестабилен и несигурен и с поведението си да изпраща противоречиви сигнали. Трябва да попадне на човек, който истински държи на него, за да се справи с вътрешните си противоречия.

зодия лъв

Лъв

Още от детството си този зодиакален знак смята, че другите трябва да му се възхищават. Това чувство на превъзходство обаче понякога му играе лоша шега.

Лъвът иска да доминира в живота, включително и в любовта. Искрено е изненадан, когато осъзнае, че не винаги е възможно да контролира другия. Но дори тогава се нуждае от наистина много време, за да се научи да се сдържа.

Случва се и да блокира връзката си съвсем умишлено от страх да не стане зависим от човека до себе си. Това се случва особено често в по-младите му години.

зодия риби

Риби

Рибите са склонни да драматизират. Дори когато привидно всичко е наред, те могат да обсипят с упреци партньора си. И за финал, да избухнат в сълзи без причина. Това обаче не са добри предпоставки за любов, още повече в началото на връзката.

Рибите е добре да се научат да се контролират и да се доверяват. Те имат нужда от любов и е жалко, когато прахосват чувствата си. Най-важното при тях е да бъдат търпеливи и да не мислят за лош край, когато всичко е прекрасно.