Как да обновим интериора у дома без много средства

интериор

Домът е отражение на вашата личност. Но и той също има нужда от освежаване. Може би сте свикнали с начина, по който изглежда и не ви се иска или нямате времето/средствата да го промените, но това би допринесло много положителни емоции във вашия живот. Не е нужно да отделяте много средства. За целта ще ви е нужно само желание и въображение. Със сигурност ще останете приятно изненадани от крайния резултат.

Първото нещо, за което може да помислите е пренареждане на мебелите. Най-вероятно сте свикнали с начина, по който изглежда дома ви в момента, но едно пренареждане ще го представи в една нова светлина. Може би от доста време ви се е искало да преместите леглото до прозореца, но там стои високият гардероб. Е, ще ви е нужна малко помощ за преместването, но поне най-накрая ще заспивате спокойни под лунната светлина вечерта, а сутринта вместо от будилника, ще се събуждате от топлите слънчеви лъчи.

украса

Друга идея, която със сигурност ще повдигне настроението в дома ви е стена изпълнена с щастливите моменти на вашето семейство. Вместо да събирате всички снимки в албуми, можете да вземете няколко от тях, да ги поставите в рамка и да ги окачите на стената. Интересна идея ще е, ако изрисувате дърво и ги окачите по клоновете му. Така всеки ден ще си спомняте за невероятните изживявания с членовете от семейството си.

Със сигурност някъде дълбоко в гардероба сте заровили неизползвани парчета плат или дрехи, които отдавна не обличате. Вместо да стоят там, можете да ги извадите и да ги използвате за декорация на някоя възглавница или друга мека мебел в дома ви. Можете също така да ушиете калъфки или ако платът е по-голям, покривало за леглото.

За да допринесете за по-добра атмосфера в дома си, можете да извадите коледните лампички от кашона и да ги окачите по пердетата или камината. Допълнителното осветление ще направи обстановката по-весела и романтична.

ботуши саксияАко не ви достигат саксии за цветята, можете да използвате въображението си и да си ги направите сами от старият чифт обувки в гардероба например. Можете да използвате и стара чанта или кутия от консерва. Вариантите са много, стига да имате малко желание и вдъхновение.