Сигурните начини да разберете дали някой е влюбен във вас

дали е влюбен

Как да разберете дали един мъж се интересува сериозно от вас, или просто търси нова отметка в списъка си със завоевания? Това не е толкова трудно. Наблюдавайте го и отговорите ще дойдат сами.

Ето и кои са сигурните начини да разберете дали някой е влюбен във вас:

  1. Той винаги е някъде около вас

Когато сте в една компания, той винаги гравитира около вас. Дали ще ви гледа упорито, ще се опитва да ви заговори или ще търси по-близък контакт, зависи от това на какъв етап са отношенията ви.

Неволните докосвания определено са знак, че той иска нещо повече. Не забравяйте, че любовта е реципрочна както в емоциите, така и в телата. Така че, ако той иска да ви покаже, че го интересувате, ще се опита да скъси дистанцията.

  1. Той поддържа комуникацията между вас с всички средства

Мъжът, който наистина се интересува, ще ви се обажда, ще ви пише, ще ви предлага среща. Ако не е сигурен в реакцията ви, ще търси начин нещата да се случват спонтанно.

Ето защо не се изненадвайте, ако започнете да го виждате често. Той ще се среща по-интензивно с общите ви приятели, ще посещава любимите ви заведения, ще се появява „случайно” на работното ви място.

Идеята на всичко това е да ви набие на очи и в крайна сметка да му дадете шанс. Ако искаше нещо мимолетно, нямаше да полага толкова усилия да ви впечатли.

  1. Той ви слуша с интерес

Независимо дали разговаряте с него или с някой друг в присъствието му, той винаги се заслушва в гласа ви. Не само че иска да чуе какво казвате, но и му е приятно да чува гласа ви.

А когато разговаряте двамата, той попива всяка ваша дума, защото тя му носи важна информация за личността ви.

Той също не ви изпуска от поглед и от време на време ви се усмихва окуражаващо.

  1. Той е нервен около вас

Когато един мъж е влюбен, той се чувства нервен. Опитва се да сдържа емоциите си, но това трудно му се получава. Ръцете му се потят, бузите му почервеняват, говори бързо и несвързано. Да, с годините самоконтролът се увеличава, но там, където има чувства, винаги си личи.

  1. Той се жертва за вас

Готов е да пропусне важен мач на любимия си отбор, за да се срещне с вас. Не се оплаква, че го карате да обикаля с вас по магазините. Чака ви два часа в колата пред фризьорския салон.

  1. Той ви глези

Не е задължително да става въпрос за скъпа вечеря в шикозен ресторант или дизайнерски подаръци. Неговите жестове са достатъчни, за да ви покажат искрен интерес.

Той ви предлага якето си, защото навън е студено, въпреки че е само по тениска отдолу. Отваря ви вратата на колата, купува ви любимия шоколад, носи ви кафе на работното място само за да ви види за 5 минути.

  1. Той ви отделя специално място в живота си

Иска да ви запознае със семейството си. Отделя ви място в жизненото си пространство и няма нищо против да създавате бъркотия в дома му.

Говори ви за общо бъдеще и иска мнението ви за краткосрочните си планове.
Този мъж определено държи на вас и не става въпрос за нещо мимолетно.