Какво търсят мъжете в една жена: тайните подробности

какво искат мъжете

Жените често смятат, че в началото мъжът се интересува само от външния им вид. Да, той действително ги привлича в първия момент, но само той не е достатъчен, за да задържи погледа им за по-дълго.

Един мъж обръща внимание на повече подробности, отколкото жените смятат. И нещата, които могат истински да го заинтригуват е възможно да нямат нищо общо с външната привлекателност. Тук говорим за усмивка, походка, смях, общо излъчване, жестове и прочее.

И така: Кои са тайните подробности, които грабват вниманието на мъжа?

  1. Изражението

Мъжете се затрудняват да разчитат емоциите на жените, затова те обръщат особено внимание на изражението: на това, което показва лицето. Защото лицето е не само красиво, но то издава как се чувстваме, за какво мислим, какъв е нашият характер. Всичко това е видимо за другите, дори ние да не го осъзнаваме.

  1. Дрехите

И тук не става въпрос за това дали са скъпи, а дали са чисти, спретнати, подбрани с вкус. Стилът ни на обличане разкрива точно кои сме и как гледаме на света. С цветовете, които сме избрали, показват настроението ни и дори черти от характера.

  1. Зависимостта от технологиите

Мъжът обръща внимание на това колко често жената срещу него използва телефона си: прекарва ли твърде много време в интернет, пише ли си постоянно с някого, правили ли си нон-стоп селфита.

Подобна зависимост прави лошо впечатление и това не е изненадващо. Особено ако мобилният телефон е по-интересен в началото на връзката от него.

  1. Обкръжението

Мъжът също обръща внимание на това с какви хора общува избраницата му. Те могат да му разкрият какъв е начинът й на живот, какви са целите й, кое е истински важно за нея. Затова е важно да подбираме внимателно приятелите си.

И накрая: мъжът винаги обръща внимание на начина, по който го гледа тя.