Кое прави Флавон кидс незаменима добавка за всяко дете?

флавон кидс детско здраве

Осигуряването на хранителните нужди на децата са отговорност на родителите. А те винаги искат най-доброто за своите деца. Понякога обаче колкото и да се стараят, не могат да мотивират своето хлапе да се храни здравословно.

Флавон кидс е в помощ на всеки родител, който е ориентиран приоритетно към осигуряването на всички необходими витамини и минерали за своето дете. Когато храненето не е в състояние да обезпечи всички нужди, се налага приемането на хранителни добавки.

Флавон кидс е в състояние да отговори на високите изисквания на бързия растеж на децата. Този натурален продукт осигурява флавоноиди – естествените антиоксиданти, които играят важна роля в естествената защита на организма.

Подрастващият организъм е подложен на вредни екологични и други въздействия, които се отразяват негативно на имунната система. Тук Флавон кидс може да направи наистина много, благодарение на мощната си комбинация от всичко най-важно за едно дете.

Децата също са подложени на стрес и имат своите, макар и незначителни за възрастните проблеми. Отношенията с другите деца, нездравословната атмосфера у дома и честите боледувания оказват силен натиск върху устойчивостта на организма.

Когато един организъм е силен и здрав, той лесно се справя с всички вредни въздействия. За целта обаче той трябва да приема всички необходими витамини и минерали. Те са като „гориво” за всички органи и осигуряват необходимата енергия за ежедневните задачи. А децата са в пъти по-енергични от възрастните и изразходват наистина много енергия.

Защо точно Флавон кидс?

Както казахме, Флавон кидс има натурален състав и не съдържа вредни съставки. Можете да бъдете сигурни, че не вредите, докато искате да помогнете, както често се случва.

Освен това, продуктът има отличен вкус, който децата обожават. Това ви подпомага изключително много в стремежа ви да подкрепите детския организъм.

Приятната консистенция и аромат карат детето да чака дневната доза с нетърпение, защото я възприема като лакомство. И не можем да го виним. Флавон кидс наистина ухае на плодова градина и изглежда като сладък деликатес.

Бъдещите майки също могат спокойно да приемат продукта, тъй като той до голяма степен осигурява адекватния растеж на бебето.

Плодовете във Флавон кидс осигуряват най-важните витамини (С, В3, В5, В6, В2, В1, Н, В12), както и фолиева киселина. Тя е не само необходима за здравето, но и подпомага действието на витамините.

плодове

Този богат състав е най-мощната комбинация за децата и бъдещите майки. Нужно е изключително малко количество, за да бъдат усвоени най-важните хранителни вещества.

Компактната опаковка ви улеснява в ежедневния прием, дори да сте в движение. Носете я в чантата, за да не пропуснете нито една доза.

Една или две лъжички дневно е всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате енергични. Давайте от добавката на своето дете според неговата възраст и винаги съобразно препоръчаната доза на етикета.

Флавон кидс може да бъде от полза и в грипния сезон. Той е най-безопасната и сигурна защита срещу вирусите и патогените. Имунната система може да се справи по-лесно с „нашествениците”, когато получава подкрепа отвътре. А подкрепата от Флавон кидс е гарантирана.

Помислете за устойчивостта на детския организъм и не правете компромиси с вредните съставки.