Шест типични грешки на влюбения мъж

любов

Когато един мъж се влюби, често става несигурен, неспокоен, сблъсква се с емоции, които го объркват. Понякога се държи като глупак, просто за да прикрие истинските си чувства.

Ето и кои са шестте типични грешки на влюбения мъж

  1. Кара жената да се чувства ревнива или несигурна

Понякога мъжът смята, че ако разказва за бившите си или се държи твърде приятелски с колежките, ще изглежда по-желан в очите на жената, в която е влюбен.

Това, особено в началото на връзката, може да отблъсне повелителката на сърцето му обаче.Тя може да започне да се съмнява в трайността на връзката и неговата надеждност.

  1. Прави неподходящи комплименти

Когато мъжът е влюбен, иска да впечатли жената и да я накара да се чувства привлекателна. За съжаление, мъжете често правят странни комплименти в началото на връзката. Някои звучат изтъркано, други – направо обиждат.

  1. Става твърде доминиращ

Той иска да ви докаже своята мъжественост и в този си стремеж допуска грешки. Може да стане груб към хората около него, да се опитва да ви контролира и да доминира. Никоя жена не иска да излиза с такъв мъж обаче.

  1. Повтаря едни и същи грешки

Дори след като осъзнае къде греши, влюбеният мъж продължава да повтаря грешките си. И това може действително да подлуди жената до него. Тя се чувства безпомощна и не е изключено да реши, че отношенията им няма смисъл. Затова е важно да разговаряте откровено.

  1. Спори по грешния начин

Много мъже смятат, че трябва да спечелят всеки спор. В началото на една връзка тази тенденция може да бъде фатална. Важно е как се справяте с разногласията, дори да спорите разгорещено от време на време.

  1. Не показва съчувствие

Жените са емоционални същества и няма значение на каква възраст са. Когато нещо ги тревожи, те искат да го споделят с човека до тях. Мъжете обаче преминават в режим на „поправка”, т.е. предлагат решения и съвети, без просто да бъдат добри слушатели.