Превърнете грижата за косата в специално преживяване с продуктите на Alterna

грижа за косата

Alterna е един от световните лидери в сферата грижа за косата. Предлага козметика от най-висок клас, подходяща, както за фризьорски салони, така и за домашна употреба. Компанията започва дейността си през 1997 година, а водещата ѝ философия е да предложи на своите клиенти “Натурален лукс без компромиси”.

Широката гама от продукти на Alterna решава конкретните проблеми на вашата коса

Каталогът на Alterna включва продукти, свързани с грижата за косата на всички етапи от оформянето на прическа. Впечатляващо е качеството, както на шампоаните и балсамите, така и на различните маски, спрейове и мусове, които помагат за стилизирането и запазването на постигнатите резултати. Продуктите на Alterna подхранват и овлажняват косата. Подходящи са за всеки тип коса, но най-вече за фината и изтощена. Действат чудесно и върху боядисани коси, като помагат за съхраняване на избрания цвят за максимално дълго време. “Alterna Caviar” е най-популярната продуктова линия на Alterna, а най-новата е “My Hair. My Canvas”, тя e представена през 2020 година. Още при основаването на компанията през 1997 година, от Alterna са категорични, че ще използват само естествени и еко-сертифицирани съставки, без сулфати и парабени, а продуктите им никога няма да бъдат тествани върху животни. През последните години Alterna разширява обхвата на грижата си за природата с разработването на биоразградими опаковки, както и на такива с пълнител, подходящи за многократна употреба.

красива коса

С Alterna изграждате сензорни ритуали, които даряват наслада на сетивата

Често определят продуктите на Alterna като луксозна козметика за коса. От компанията подчертават, че в тяхната концепция луксът е свързан не толкова с цената, колкото със специалните изживявания, които получавате благодарение на качествената грижа. За да осигурят най-доброто на своите клиенти, от Alterna съчетават естествената сила на природните съставки с иновативните си патентовани формули. Една от любимите природни находки на Alterna е ботаническият хайвер, известен още като зелен хайвер, растителен хайвер или морско грозде. Отглежда се предимно във Филипините и Окинава и най-често се консумира пресен. Растението е изградено от зелени, подобни на структурата на хайвера перлички, откъдето идва и неговото име. Зеленият хайвер е ценен в козметиката заради антиоксидантните си и хигроскопични свойства, благодарение на които помага да се възвърне жизнеността на косата.

От Alterna са убедени, че имат познанията и волята да ангажират най-качествените природни съставки, които могат да направят косата здрава, силна и устойчива на вредни въздействия. От компанията са водени от вярата в чистата сила на природата да дарява красота без компромис.