Как да изберем маркови дамски дънки, които да ни стоят идеално

маркови дънки
Снимка: 123RF

Въпреки че предпочитанията на дамите за дрехи често се различават и сравнявайки гардероба на различни представителки на нежния пол, ще откриете ключови разлики, има някои елементи на облеклото, които са предпочитани от всички. Като такива се окачествяват и марковите дамски дънки.

Online ще откриете голямо разнообразие от качествени и стилни модели, които с различават по редица характеристики. Как обаче да изберете перфектния чифт маркови дамски дънки, които да ви стоят идеално? Научете повече в следващите редове.

По какво се различават дамските дънки?

Основните характеристики, по които може да различите моделите, изработени от деним, са следните:

  • тип на кройката – има както много широки, така и slim fit модели, които описват отлично извивките на тялото. Други популярни кройки са Boyfriend, Skinny, Mom’s Jeans.
  • стил и дизайн – ще откриете семпли и изчистени, както и по-екстравагантни, спортно-елегантни модели, с различни мотиви като принтове, бродерии и други. Сред популярните са също и ластичните артикули с накъсани елементи;
  • височина на талията – това е много важен фактор, за който трябва да помислите предварително преди покупка. Ще намерите модели с висока и ниска талия;
  • цвят – освен стандартния син цвят, има още много варианти, като зелено, черно, бяло, кафяво, бежово;
  • материя – повечето артикули се изработват в комбинация от два устойчиви и качествени материала, имащи различно съотношение – памук и еластан;
  • дължина на крачолите – има както къси и дълги, така и със средна дължина –  ⅞ крачоли.

Това са най-важните особености, които задължително трябва да съобразите, за да изберете най-подходящия марков модел.

Как да изберете оригинален артикул според фигурата?

Тук е много важно да определите кройката. Slim fit подчертава всички извивки на тялото и е предпочитан вариант за фигури тип круша и пясъчен часовник. Ако имате по-изразен ханш, straight cut предложенията са подходящи, а в случай че имате нужда от оформяне и подчертаване на талията – High-waisted предложенията с висока талия са точните за вас.

Skinny са предпочитани от фини дами с по-слаби крака, а boyfriend е универсален вариант, подходящ за всеки тип фигура.

Къде да търсите маркови дамски дънки?

Много онлайн магазини предлагат оригинални дамски дънки, които са на известни брандове. Дизайнерските предложения могат да се открият в различни цветове, кройки, височина на талията, размери, част от устойчивата мода или не, както и много други критерии, по които се различават.

Ще откриете както нови и аутлет, така и маркови артикули втора ръка на много изгодни цени.

Разгледайте предложенията на реномираните онлайн магазини и изберете най-подходящите маркови дамски дънки, които не само да изглеждат идеално, но и да подчертават стила ви.