Как да носим бяла рокля през цялата година

Бяла рокля с кецове

Белите рокли са едно от най-иконичните дрехи, която се асоциира с много събития, като сватби, кръщенета и дори някои формални бизнес срещи. Те могат да бъдат носени през цялата година, но са особено популярни през лятото. Белите рокли могат да бъдат в различни стилове и материи, като например къси и дълги, с принтове или без, изработени от памук, коприна или дантела.

Освен това, белите рокли могат да бъдат комбинирани с различни аксесоари, за да се получи различен стил. Например, комбинирането на бяла рокля с кецове я прави подходяща за ежедневието, докато добавянето на високи обувки и бижута я прави подходяща за по-официални поводи.

Белите рокли също така могат да бъдат перфектен избор за булките, които искат да изглеждат елегантно и стилно в своя специален ден. Има много различни модели на бели рокли, които могат да бъдат избрани, като например проста, дълга рокля, рокля с дантела, прозрачни ръкави или рокля с обемен пола.

жена с бяла рокля и шапка

Независимо дали сте на събитие или просто търсите елегантен и стилен начин за обличане, белите рокли винаги са едно прекрасно решение.

Ако може да сме сигурни в нещо, то именно бялата рокля е една от най-универсалните дрехи в гардероба на всяка жена. Но как да я носим през цялата година без да изглеждаме неуместно?

Ето няколко идеи:

  • През пролетта – комбинирайте бяла рокля с деним якето или къс палто в светъл цвят. Допълнете визията с бели кецове или обувки на платформа.
  • През лятото – носете бяла рокля със сандали на платформа или с леки обувки за плажа. Допълнете визията с широка кърпа на главата или с тънка кожена каишка около кръста.
  • През есента – комбинирайте бяла рокля с топла жилетка в нюанс на карамфил или бургунди. Допълнете визията с черни ботуши на платформа или с бели кецове.
  • През зимата – носете бяла рокля с палто в тъмносиво или черно. Допълнете визията с черни ботуши на ток или с бели обувки на платформа.
  • За специален повод – комбинирайте бяла рокля с черни обувки на ток и клъч в същия цвят. Допълнете визията с бижута в сребърен или златен цвят.

Със сигурност има много начини да носим бяла рокля през цялата година. Важното е да се чувстваме удобно и уверени във визията си.