Оформете силуета: За каква фигура са предназначени дамските боксерки

дамски боксерки
Снимка: Unsplash

Всяка жена си мечтае за лесен и вълшебен начин, по който да създаде перфектни форми на тялото. Да изглеждаме добре, това определено е мечта за повечето хора. Не винаги обаче са налице достатъчно желание, време и енергия, за да се посещава редовно фитнеса и да се правят изтощителни тренировки. За щастие има и друг вариант да постигнем невъзможното.

Прелестните дамски боксерки имат силата да превърнат проблемните зони в примамливи извивки. Дамското бельо започва своята обаятелна история още в древността. Ще се досетите ли къде? В Рим, разбира се!

Тайните на древната империя

Ето че тази велика страна носи още едно доказателство за своя разцвет и иновативност. Славеща се с огромен брой обществени бани и лечебни басейни, Римската империя е поставила началото на носенето на бельо и бански костюми.

Древната мода успешно съперничи на днешните толкова обичани модели. Най-разпространена е била хибридната форма между бикини и боксерки. Бельото е било изработвано от изключително фина кожа, която е била предвидливо снабдена с дупчици за връзки, с чиято помощ се е прикрепвало към тялото.

Сутиените не правят изключение. Подобни на съвременните бюстиета, те също са предлагали опция за запълване с подплънки, когато тяхната собственичка не е била надарена с желаните форми. До тук с приличията.

Нови и модерни

Трансформацията, която е претърпяло бельото през годините, е уникална. Днес можем да се възползваме от висококачествени материи. Що се отнася до изработката, тя може да преобрази всяко тяло.

Нека се върнем на боксерките. Тези уникални по рода си модели водят до съвършена фигура. Пищният ханш веднага придобива спортни форми, а стегнатата предна част успешно прибира излишните тлъстинки на корема.

За всяка фигура

Независимо дали имате перфектно тяло, или все още се нуждаете от известно шлайфане, боксерките са вашето решение. На практика, те са подходящи за всеки тип силует. Ако обичате да носите прилепнали дрехи, употребата на боксерки ще ви направи голяма услуга. Те не само ще оформят там където е нужно, но ще останат невидими за всички.

Не една марка специализира в производството на изрязани боксери в задната част, но за сметката на това с висока талия. Последните няколко години наблюдаваме широка употреба на бански в същия модел. Това модно течение не е напразно и печели все повече почитателки с  изявени предпочитанията към този тип модел бельо, защото стои вълшебно – не само на слаба, но и на по-апетитна фигура. Убедете се сами в прелестите на боксерките. Изберете следващата си находка на Bul Bel.