Работа и изневяра: Най-рисковите професии

работа и изневери

Според експертите в бранша има категорична връзка между професиите и изневярата. Разбира се, всичко е строго индивидуално и все пак, наклонността към някои професии издава и предразположеността към паралелни връзки.

Има професии, които са по-изкушаващи от други, когато говорим за изневяра. Те дават повече възможности за връзка извън семейното ложе.

И така, кои са рисковите професии по отношение на изневярата?

  • Барман, сервитьор

Хората, които работят в нощните заведения, са по-склонни да изневерят. От една страна, те имат повече възможности за запознанства с хора, които са излезли да се забавляват, от друга – нощта предразполага към любовни авантюри.

Въпреки че все пак са на работното си място, при добро желание могат без проблем да си уредят среща, а и да си осигурят алиби в случай че някой колега ги замести.

  • Хората на изкуството

Артистичните натури също са по-склонни да прегрешат, тъй като те пък не спират да търсят своята муза на вдъхновение. И изобщо всички, които са в сферата на развлеченията и изкуството са с една идея по-свободолюбиви натури.

  • Занаятчии

Мъжете, които се занимават с различни занаяти, често имат плаващо работно време, което означава, че им е по-лесно да летят под радара на половинките си.

  • ИТ специалисти

Хората, които работят предимно на компютър, също са по-рискови по отношение на изневярата. От една страна те нямат точно работно време, от друга – имат възможност за много онлайн запознанства.

  • Предприемач

Да бъдеш предприемач е мечта за мнозина както за мъжете, така и за жените. Това обикновено са хора с големи възможности, които нямат проблем да поддържат паралелни връзки. Те често смятат, че заслужават нещо допълнително, защото са успешни в живота.

Освен това предприемачите са хора, които обичат да правят нещата по свой начин и това важи за всяка сфера от живота им. Не рядко и стремежът им да се доказват и в бизнеса, и в любовта ги тласка към рискови начинания и връзки.