10 изненадващи причини защо той е избрал точно вас

двойка

Вероятно мислите, че външният ви вид е причината той да е избрал вас измежду десетки други? Или пък смятате, че той се е влюбил безпаметно? Истината обаче е малко по-различна. 

Защо той е избрал точно вас? Нека разгледаме причините, поради които се е спрял на вас. Разбира се, всеки човек е различен и няма общовалидни правила.

И все пак, да видим причините, за които не бихте се сетили дори самите вие: 

  1. С вас не се напряга

Мъжете не обичат да се напрягат излишно в една връзка. Те искат всичко да се случва от само себе си. Може много да харесват една жена, но ако тя ги кара непрекъснато да бъдат нащрек, да се тревожат за външния си вид, финансовите си възможности и социално положение, връзката им няма да издържи дълго.

Така че, с вас той се чувства удобно, спокойно и непринудено. Не се налага да прави кой знае какво, за да ви впечатли. И нещата наистина ви се получават изключително добре.

  1. Вие го разбирате както никоя друга

Още от самото начало той ви се изповядва, а вие го насърчавате, подкрепяте и вдъхновявате. Във вас той е открил брилянтен съветник по всички въпроси. Знае, че се интересувате не само от това в кой ресторант ще ви заведе, но и от неговите тревоги и проблеми.

  1. Винаги сте му на разположение

Да, възможно е за някои това да е скучно и демотивиращо, но съвременните мъже обичат да пестят времето и усилията си. Ако вие сте на „линия” всеки път, когато той има желание да се видите, това може и да се превърне във ваш плюс.

  1. Вие сте финансово независима

Така, стигаме и до финансовия въпрос. За мъжете е изключително трудно да се справят с нарастващите финансови изисквания към тях. Ако и жената очаква да премине на тяхна издръжка, това може не на шега да ги отблъсне. В случай че вие не се интересувате от неговите пари, това може да е вашето голямо предимство.

  1. Харесвате го такъв, какъвто е

Мъжът усеща кога е харесван с всичките си недостатъци и кога жената до него се опитва да го „шлифова” по свой вкус. Защо той е избрал точно вас? Може би защото го приемате такъв, какъвто е, а това със сигурност го привлича към вас.

  1. Карате го да усмихва

Мъжете харесват забавни и позитивно настроени жени. Може жената до тях да не е перфектната, може дори да не харесват някои неща в нея, но ако тя ги кара да се усмихват, те автоматично ще бъдат привлечени към нея.

Вижте също: Как да направим романтична изненада на мъж

  1. Показвате ентусиазъм, когато сте насаме

Жените, които не се притесняват да говорят за нуждите и желанията си, искрено се интересуват от физическия контакт с човека до тях, и правят всичко с ентусиазъм са желани за повечето мъже.

  1. Обичате да се грижите за него

Мъжете няма да си го признаят, но много обичат когато се грижите за тях. Ако вие полагате грижи и се стараете той да се чувства добре, няма начин да не го забележи. А ако и го оцени, ще остане вечно ваш.

  1. Не сте ревнива

Нали не мислите, че мъжете не забелязват коя жена е ревнива и коя – не? В дългите връзки свободата им се оказва водещ приоритет. Не че искат на всяка цена да се занимават с други, просто искат от време на време необезпокоявано да си помечтаят за това.

  1. Сигурен е в чувствата ви

В свят на фалш и суета, мъжете все повече оценяват, когато са искрено обичани. Ако той е сигурен, че сте с него, защото го обичате силно, ще му се прииска да остане по-дълго. Любовта съвсем не е отживелица и тя не е фактор, към който мъжете остават безразлични.