Жената и задължителните навици за дълъг живот.

жената

Всяка жена иска да доживее до своите старини, че кои не иска, но нашето ежедневие е изпълнено с толкова проблеми и нерви, че много рядко се случват вече подобни неща. Дали няма някакъв начин, жената да доживее още по-дълго от мъжа?

Вероятно има, но ние, ще ви дадем няколко прости съвета как да удължите вашият живот или поне да се опитате да внесете някаква промяна в него. Не боли да опитате, да не казваме, че не губите и средства за това.

Цигарите – това за някой си е смъртно наказание, да не могат да изпушат няколко цигари на ден, да не говорим да ги спират. Вярно, има електронни такива, които биха заместили тютюниевите и прочие, но колко им вярвате и  на тях, мислите, че са по-полезни ли? Можете да живеете поне с 80% повече, ако не пушите. Защо не опитате с това като за начало?

жената

Пийте умерено – Жената не се слави като най-големият алкохолик, но определено си попийва. Направете си едно малко проучване, от кое би било най-добре да пиете повече, виното например и от кое трябва да спрете. Правилните дози и равномерното пиене, биха ви помогнали повече, от колкото си мислите.

Сутрин чаша вода с няколко капки лимон и лъжица мед. Натурални сол и захар. Какво по-добро за жената от това да започне денят си ободряващо, без значение дали ще пие кафе или не? Комбинацията от тези три съставки, би помогнала на всяка жена, да се чувства тонизирана и жизнена през целият ден.

жената

Наспивайте се – Това може да е най-трудното нещо на жената. То не са домашни задължения, деца, дали и градина няма да има, задължения в работата. Могат да се намерят толкова много причини, които да ви накарат да не си доспите, че това след време, ще ви изиграе лоша шега. Сънят е вашият начин за презареждане и както вашият смартфон, така и вие, ако не се доспите, няма да можете да се справите през следващият ден.

Вижте също – 10 любими реплики на жена от всекидневието

жената

Разпускайте и се смейте. Това са напълно натурални и човешки занимания, които да разнообразят вашият мозък от тежките задачи, които му давате всеки ден. Направете нещо различно, нещо което не сте правили отдавна или изобщо никога. За жената винаги може да се намери такова занимание – ако мислите, че ви е малко умствената дейност, играйте шах или бродирайте, ако пък е много – тичайте в парка.

Упражнения всеки ден – тук жената винаги има своите извинения – боли ме главата, няма да мога днес и редица други. Винаги намирайте начин да разнообразите тялото си с нещо различно от всекидневната работна среда и други седмични глупости. Колкото повече се занимавате с различни неща, толкова по-добре ще се чувствате.

Яжте плодове и зеленчуци – ама няма извинения тука за жената. Тя трябва да приема витамините си, за да могат козметичните компании да гладуват. Колкото повече витамини приемате и спортувате, толкова по-добре, ще изглеждате и ще се чувствате. Толкова е просто.

Тази редица съвети, наистина би било полезна на всеки, още повече когато имате проблеми със затлъстяването или ниско самочувствие. Тези съвети за жената, наистина могат да променят живота ви от основите.