5 забавни коледни подаръка за него

идеи за коледен подарък за мъж

Чудите ли се всяка Коледа какво да подарите на своята половинка, особено ако сте заедно от дълго време? Ако искате този път да подарите нещо забавно, вижте нашите креативни предложения.

5 забавни коледни подаръка за него:

  1. Бельо със снимка

Изберете някоя забавна ваша или обща снимка и поръчайте фото бельо. Докато на тениската трябва да се съобразявате с избора на снимка, то тук можете да развихрите въображението си. А и ще сте сигурни, че той иска ли или не, ще мисли постоянно за вас.

  1. Моп чехли

Ако той не обича да почиства пода, можете да му купите моп чехли. С тях при всяка стъпка, той ще го забърсва по малко. А и са толкова забавни и също така топли и удобни.

  1. Кошче за боклук под формата на баскетболен кош

Партньорът ви не обича да хвърля боклука в коша и оставя непрекъснато разни хартийки, целофани и опаковки върху мебелите? Купете му кошче за боклук под формата на баскетболен кош и ще го стимулирате да „изстрелва” отпадъците в него.

Това е страхотен подарък и за разхвърляния колега в офиса, чието бюро винаги е хаос. А и офисът ви ще стане малко по-забавно място.

  1. Диско лампа за тоалетната

Какво ще кажете за сензор за движение на тоалетната седалка, който активира ярка светлина? Знаете ли, че мъжете прекарват 360 дни от целия си живот в тоалетната? Защо да не направите престоя там по-забавен и приятен за своята половинка?

Купете му водоустойчива LED подсветка за тоалетна чиния в любимия му цвят и го поканете на купон.

  1. Кола с дистанционно

Във всеки мъж дреме по едно малко, непораснало момче. И тъй като Коледа винаги ни връща в детството, защо да не го изненадате с някоя страхотна кола с дистанционно? Ако тя и в любимата му марка, изненадата ще бъде двойна.