Дамски изкушения от VS Fashion: Защо всяка жена трябва да притежава поне няколко рокли

рокли за всяка жена
Снимка: Unsplash

Гардеробът на една жена може да бъде меко казано необятен. Дори това е едно от условията, за да може въпросната притежателка да се гордее със съдържанието му.

Роклите обаче са ненадминатият коронен номер в изпълнението. Без няколко от тях не си заслужава да хабим усилия за ефектен външен вид. И въпреки фигурата, на която имате щастието да се радвате, нека да изброим абсолютно задължителни модели дамски рокли от VS Fashion.

„Малка черна рокля“

Този модел рокля се е превърнал в нарицателно име в модата. Това не е напразно. Няма нещо толкова изкушаващо, класическо и секси, както една черна рокля (независимо от размера). Дори и на по-пищни форми, правилният модел би постигнал чудеса.

Тя е абсолютно универсална. Може да се използва в ежедневието със сникърси или да се превърне във вечерен тоалет, когато я съчетаете с токчета, шалче или блестяща наметка.

Черната рокля е подходяща за повечето сезони. През зимата може да се превърне в хит с високи над коляното ботуши, а по-дългото палто ще предложи нужната закрила.

Пролетно време в комбинация с дънково яке би изглеждала небрежно, но шик. Летните вечери неминуемо изискват подобно присъствие в гардероба ви. Няма време, в което не би било възможно да се възползвате от нейните услуги.

Цветята около нас

С неумолимото настъпване на топлото време ставаме свидетели на все повече разцъфтели цветя и ни се иска да пренесем тази красота навсякъде. Роклите с флорални мотиви и средна дължина са идеални за целта.

Толкова нежни, толкова женствени, те ще оставят без дъх погледите не само на мъжете, но дори и на жените. Разрешаваме им малко благородна завист!

Спортните модели рокли

Тук едва ли ще намерим противник на модните течения. Спортно-елегантните рокли са уникални сами по себе си. Те съчетават класа, удобство, стил, сексапил и всичко друго, което искате да постигнете, без да ограничавате свободата на своите движения.

Няма как да пропуснете да се сдобиете поне с два цвята от тях.

Общо взето, независимо от вкусовите ви предпочитания, може да се чувствате горда и поласкана, че сте жена, че притежавате независим дух и смелост, и за прекрасната възможност да се възползвате от подобно разнообразие в дрехите.

Този факт ни дава шанс да бъдем винаги различни и открояващи се. Всичко е въпрос на навик. Ако до този момент сте се страхували да разнообразявате по някаква причина, сложете началото сега и наблюдавайте трансформацията, която ще настъпи.За всичко останало са се погрижили от VS Fashion. Преобразете гардероба си и си позволете да се пристрастите към модата.

Photo Credit: Tamara Bellis