Какви дамски парфюми ще намерите в Лили Дрогерие

дамски парфюми

Всяка жена мечтае да намери своя идеален аромат, който да я украсява и въпреки смяната на сезоните, да ухае еднакво неустоимо. 

Намирането на такъв дамски парфюм може да бъде и трудно, като се има предвид колко нови продукти постоянно се появяват на пазара.

Специалисти от Лили Дрогерие са подбрали дамски парфюми за всеки повод и сезон, с различни шлейфове и нотки. Те са идеални за всеки! Ванилия, шоколад, череша, тютюн, роза и много други аромати, събрани в едно малко шишенце, носещо истинска наслада.

Направете правилния избор

Различните миризми могат да повлияят на нашата подсъзнателна система, да предизвикат наслада, да създадат поведение и дори да предизвикат спомени. Всеки вид парфюмерия се състои основно от ароматен концентрат, вода и алкохол и се различават само в съотношението на тези три компонента.

Какво можете да откриете в онлайн магазина Лили Дрогерие:

  • дамски парфюми – те са най-дълготрайни, поради високата концентрация на алкохол. Можете да срещнете редица марки, които да ви разходят до близкия изток. Някои от тях ще ви напомнят за детството, други за любим спомен, с флорални мотиви, изпълващи всяка ваша фантазия. Флорални, дръзки, ориенталски, плодови – зависи от вашите предпочитания;
  • дамски тоалетни води – вие избирате между лек и тежък парфюм. А защо не и двете. Изберете свежи нотки като роза, ванилия и шоколад, които да допълват тоалета ви през деня и тютюн и ориенталски стил, които да ви правят още по-дръзка вечер;
  • лосиони за тяло – перфектното допълнение към любимия ви дамски парфюм. Направете аромата още по-силен, като използвате маркови лосиони, подхождащи на ароматите, които обичате. Те ще направят ароматите още по-дълготрайни;
  • дамски промо и подаръчни комплекти – страхотен избор за изненада на любим човек. Комплектите могат да съдържат различна козметика като парфюми, дезодоранти, лосиони и др. Поглезете себе си и своите близки с цяла гама от любимите аромати на пролетни цветя, касис, лотос или орхидея.
Оригинални дамски парфюми

Лили Дрогерие предлага бюджетни и скъпи парфюми според това от какво имате нужда.

Какво да изберете

На базата на своите любими аромати, вие ще можете да намерите точния продукт за вас. Замислете се за миризма, която ви успокоява, като лавандула, или такава, която ви кара да се чувствате дръзка и непобедима – кориандър или екзотична канела. 

Съчетайте това, което харесвате и открийте точния продукт за вас. В Лили Дрогерие можете да намерите голямо разнообразие от всякакви марки, както и различни нотки, съчетани по зашеметяващ начин.