Ето как се държи един мъж, когато иска само нощни приключения

мъж флиртаджия

Всяка нормална връзка рано или късно се превръща в сериозна. Но понякога това не е така и за двете страни. Докато единият партньор мечтае за общо бъдеще, другият не е изключено просто да се възползва от ситуацията.

Ето как се държи един мъж, когато иска само забавление

  • Той се появява предимно вечер

Когато един човек не иска сериозни отношения, той не полага усилия да се срещате ежедневно. Най-често се появява вечерта и в повечето случаи се обажда в последния момент. Не се и съобразява с плановете ви, защото е сигурен, че ще отложите всичко заради срещата с него.

  • Не ви представя на приятелите си

Ако след дълъг период на срещи, все още не знаете къде живее той, кои са най-добрите му приятели и кои са любимите му занимания, той определено не търси сериозна връзка.

  • Той не се интересува от живота ви

Той не иска да си губи времето с вашите истории, желания, мечти и лоши дни. Ежедневните подробности от живота ви не са сред неговите интереси. Той също така не е особено приказлив относно своя живот.

Желанията му са ясни и очевидно той иска само нощни приключения.

  • Той не инвестира финансово във връзката ви

Не ви купува скъпи подаръци, не ви води в скъпи заведения, но не защото не може да си ги позволи. Просто не намира за нужно да инвестира във вашите отношения. И това определено е показателно.

  • Той ви прави комплименти само за визията

Ако човекът до вас не намира мили думи за вас, освен тези, които се отнасят до външния ви вид, той наистина се интересува само от това как изглеждате. И също така превръща всеки разговор във флирт, дори когато искате да говорите сериозно.

Не забравяйте, че мъжът, който търси само нощни приключения, няма да си губи времето в разговори с вас. Ако се надявате да промените това, вероятно ще се разочаровате. Този тип мъже или не се променят, или се променят само ако сами поискат това.