Бъди красива независимо от размера!

Отдавна времената, в които само слабите са считани за красиви са останали в миналото. Облеклото е наистина много важно за визията – ако то бъде правилно подбрано, жена с всякакви размери може да изглежда съвършено.

Жената винаги е прекрасна, независимо от своята възраст и килограми. Нужно е единствено да вярва в това и да се стреми да го подчертае. 

Всички момичета и жени, включително и тези с наднормено тегло искат да изглеждат красиви и стилни. Често се чудят как да го постигнат. Много разсъждения са в духа: лесно е да си вземете хубави дрехи, когато сте слаби, но какво да правим, ако не сте? Но всъщност е напълно нормално да има хора с всякакви фигури и в това няма нищо лошо, напротив, именно в това се крие най-голямото очарование – в разнообразието. Всяка жена може да изглежда добре!

„Ябълковият“ тип пълнота като че ли е най-често срещан – когато една жена има по-голям корем и масивен ханш, но често в същото време ръцете и краката й не са много пълни, понякога дори могат да бъдат наречена стройна. Акценти на талията биха подчертали най-широката част. Тук просто трябва да направите правоъгълник от фигурата. Всякакви размахващи жилетки, които трябва да се носят разкопчани, ще помогнат в това. Тогава просто визуално се образува търсения правоъгълник. Ако оставите глезените и ръцете отворени едновременно, мозъкът на зрителя визуално ще се съсредоточи върху тях и ще възприеме тяхната хармония като цялостната хармония на вашето тяло. 

Повярвайте, че може да сте истински красиви с макси мода. Предлага се огромно разнообразие от дрехи за жени големи размери. Не се страхувайте да носите прилепнали дрехи като дънки големи размери. Те могат да изглеждат много добре дори на едра фигура. Важно е те да бъдат в подходящия размер, но в никакъв случай – по-малки. Ако си вземете прекалено тесни дънки, това няма да ви направи да изглеждате по-слаби, а напротив, ще подчертае всички гънки и несъвършенства. И като цяло е по-добре да използвате големи дрехи в многослойни комплекти.

Носете красиви поли и рокли, но най-добре се откажете от късите такива. Причината за този съвет е най-вече фактът, че дългата пола визуално разтяга фигурата – възползвайте се от тази възможност!

Най-обобщено съветите може да звучат така: възползвайте се от развитието на модата и това, че има специално създадени дамски дрехи големи размери. Дизайнерите са съобразили формите, цветовете и дължината им с особеностите на пълното тяло, така че ако спрете избора си на подобни модели, със сигурност ще изглеждате стилна и красива.